Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman stopt


Na bijna 30 succesvolle jaren hebben wij besloten Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman te beëindigen. Na jaren vol energie ons caravan- en camperbedrijf te hebben geleid hebben wij, wellicht iets eerder dan gedacht, besloten te stoppen.

We hebben deze beslissing genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie waarin allerlei veranderingen zijn, een personele wijziging binnen ons bedrijf en de huidige economische situatie. Mede dankzij de jarenlange trouwe inzet van onze medewerkers, kijken we terug op een periode vol passie, plezier en vakmanschap.

We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Dakluik

Elk jaar verliezen veel caravans en campers onderweg hun dakluikkap. Het is belangrijk om met een gesloten luik te rijden. Dakkluikkappen zijn vaak niet apart te verkrijgen, dus bij het verliezen van dakluikkap door wind, dient vaak een nieuwe dakluik geplaatst te worden. Een dakluik is in verschillende modellen te verkrijgen. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen een heldere of gekleurde kap. Een heldere kap heeft het voordeel dat er meer licht in het woongedeelte van uw caravan valt. Een gekleurde kap is meer geschikt voor de slaapruimte.
Een camper heeft een andere dakluik nodig dan een caravan vanwege de snelheden die een camper kan en mag rijden. Dakluiken op campers dienen dus grotere krachten aan te kunnen. Johan Westerman adviseert u graag bij uw keuze!

CARAVAN- & CAMPERREPARATIE

content_rt
  • Electronicaweg 21

    9503 GA Stadskanaal

  • Openingstijden

    Maandag t/m Vrijdag - 8:30 - 17:00 uur

    Zaterdag - Op afspraak

    Zondag - Gesloten

0599 650471 caravan@johanwesterman.nl
logo_2
Klanten beoordelen ons: 9 van de 10 punten
stars

Wij zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties: