Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman stopt


Na bijna 30 succesvolle jaren hebben wij besloten Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman te beëindigen. Na jaren vol energie ons caravan- en camperbedrijf te hebben geleid hebben wij, wellicht iets eerder dan gedacht, besloten te stoppen.

We hebben deze beslissing genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie waarin allerlei veranderingen zijn, een personele wijziging binnen ons bedrijf en de huidige economische situatie. Mede dankzij de jarenlange trouwe inzet van onze medewerkers, kijken we terug op een periode vol passie, plezier en vakmanschap.

We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

PACK-Keuring

Ook voor een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen van uw caravan of aanhanger kunt u bij Johan Westerman terecht. Tijdens de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring (PACK) worden onder andere koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting en signalering gecontroleerd. Niets ontsnapt aan het oog van onze gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis altijd op het hoogste niveau houden. U ontvangt een keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Deze keuring is te vergelijken met een APK keuring. Bij de keuring worden de wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als alle gebreken verholpen zijn, wordt de caravan voorzien van een speciale PACK-sticker. Het bewijs voor zowel u als voor de autoriteiten dat het met de veiligheid van uw caravan of aanhangwagen een jaar lang goed zit. 

CARAVAN- & CAMPERREPARATIE

content_rt
  • Electronicaweg 21

    9503 GA Stadskanaal

  • Openingstijden

    Maandag t/m Vrijdag - 8:30 - 17:00 uur

    Zaterdag - Op afspraak

    Zondag - Gesloten

0599 650471 caravan@johanwesterman.nl
logo_2
Klanten beoordelen ons: 9 van de 10 punten
stars

Wij zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties: