Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman stopt


Na bijna 30 succesvolle jaren hebben wij besloten Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman te beëindigen. Na jaren vol energie ons caravan- en camperbedrijf te hebben geleid hebben wij, wellicht iets eerder dan gedacht, besloten te stoppen.

We hebben deze beslissing genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie waarin allerlei veranderingen zijn, een personele wijziging binnen ons bedrijf en de huidige economische situatie. Mede dankzij de jarenlange trouwe inzet van onze medewerkers, kijken we terug op een periode vol passie, plezier en vakmanschap.

We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Profile repair

Het herstellen van plaatschade aan caravan en camper was tot voor kort uiterst arbeidsintensief. Eerder was het noodzakelijk om het complete plaatwerk te vernieuwen voor een kleine beschadiging. Reparaties bleven namelijk altijd zichtbaar in het plaatwerk. De hoge kosten zorgden er eveneens voor dat veel caravan- en camperbezitters afzagen van reparatie. Met Profile Repair is dit verleden tijd, de enige echte vorm voor caravanrepair. 

Profile Repair voor campers is een nieuwe, kostenbesparende herstelmethode die uitermate geschikt is voor het herstellen van deuken, scheurtjes en gaatjes in de camperbeplating. De schadeplekken worden opnieuw geprofileerd, behandeld en gespoten. Caravan- en Camperservice Johan Westerman biedt u 10 jaar garantie op
de kwaliteit van het Profile Repair schadeherstel. Een zekerheid die vertrouwen wekt.

Johan Westerman is de Profile Repair specialist van het noorden.


Voordelen:
 • Kostenbesparend
 • Orgineel profie
 • Onzichtbaar herstel

 •   
   

CARAVAN- & CAMPERREPARATIE

content_rt
 • Electronicaweg 21

  9503 GA Stadskanaal

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 8:30 - 17:00 uur

  Zaterdag - Op afspraak

  Zondag - Gesloten

0599 650471 caravan@johanwesterman.nl
logo_2
Klanten beoordelen ons: 9 van de 10 punten
stars

Wij zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties: