Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman stopt


Na bijna 30 succesvolle jaren hebben wij besloten Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman te beëindigen. Na jaren vol energie ons caravan- en camperbedrijf te hebben geleid hebben wij, wellicht iets eerder dan gedacht, besloten te stoppen.

We hebben deze beslissing genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie waarin allerlei veranderingen zijn, een personele wijziging binnen ons bedrijf en de huidige economische situatie. Mede dankzij de jarenlange trouwe inzet van onze medewerkers, kijken we terug op een periode vol passie, plezier en vakmanschap.

We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Vochtschade herstellen

Vocht is een regelrechte "killer"  voor uw caravan of camper. Het meest vervelende is dat u dat pas ziet als het al te laat is, laat daarom regelmatig uw caravan of camper controleren d.m.v. een vochtmeting. Dit kunt u het beste in het najaar laten uitvoeren. U kunt dit combineren met een onderhoudsbeurt zodat uw caravan of camper in het voorjaar helemaal in orde Mocht u wel vochtschade hebben dan raden wij u aan deze zo spoedig mogelijk te laten herstellen om meer schade te voorkomen.
Ook bij aankoop van een nieuwe caravan is het van belang om dit te checken bij een onafhankelijk bedrijf, dit voorkomt een teleurstelling. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag de vochtschade te herstellen.

Tip:
Wanneer uw caravan of camper overdekt staat, adviseren wij u om een vochtmeting in het najaar te doen. U kunt dan ook gelijk een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, zodat uw caravan of camper in het voorjaar helemaal gereed is voor gebruik.
Staat hij het hele jaar buiten? Dan kunt u het gehele jaar een vochtmeting laten uitvoeren. 

CARAVAN- & CAMPERREPARATIE

content_rt
  • Electronicaweg 21

    9503 GA Stadskanaal

  • Openingstijden

    Maandag t/m Vrijdag - 8:30 - 17:00 uur

    Zaterdag - Op afspraak

    Zondag - Gesloten

0599 650471 caravan@johanwesterman.nl
logo_2
Klanten beoordelen ons: 9 van de 10 punten
stars

Wij zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties: