Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman stopt


Na bijna 30 succesvolle jaren hebben wij besloten Caravan- en Camperreparatie Johan Westerman te beëindigen. Na jaren vol energie ons caravan- en camperbedrijf te hebben geleid hebben wij, wellicht iets eerder dan gedacht, besloten te stoppen.

We hebben deze beslissing genomen naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie waarin allerlei veranderingen zijn, een personele wijziging binnen ons bedrijf en de huidige economische situatie. Mede dankzij de jarenlange trouwe inzet van onze medewerkers, kijken we terug op een periode vol passie, plezier en vakmanschap.

We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Keuring en reparatie aanhangwagens

Voor menig ondernemer is zijn materieel onmisbaar. Echter moet dit dan natuurlijk wel deugdelijk, veilig en altijd betrouwbaar zijn. Pech of een ongeval belemmert de voortgang in het werk. Zo zijn veel bedrijven vanuit de VCA (Veiligheid Certificaat voor Aannemers) verplicht hun aanhangers minimaal jaarlijks te laten keuren. Wat voor reden u ook heeft, het is een geruststellende gedachte te weten dat u ook voor het repareren of keuren van uw aanhangwagen bij Johan Westerman aan het juiste adres bent. Vanzelfsprekend met de service en garantie die u van ons gewend bent.

CARAVAN- & CAMPERREPARATIE

content_rt
  • Electronicaweg 21

    9503 GA Stadskanaal

  • Openingstijden

    Maandag t/m Vrijdag - 8:30 - 17:00 uur

    Zaterdag - Op afspraak

    Zondag - Gesloten

0599 650471 caravan@johanwesterman.nl
logo_2
Klanten beoordelen ons: 9 van de 10 punten
stars

Wij zijn aangesloten bij de juiste brancheorganisaties: